Koekje van eigen deeg

Soms heb je van die dagen dat je totaal geen zin hebt in de wereld en ook niet bepaald in een gezonde hap project management team. Trakteer jezelf dan gewoon eens lekker op een koekje van eigen deeg of in dit geval een muffin van speltdeeg. Met de lekkere producten en dit recept van Royal Green zijn deze muffins met banaan en walnoten zo gemaakt en ben je zo weer in je element. Plus: je hoeft je geen zorgen te maken om vervelende toevoegingen of ‘shady’ ingrediënten, want alles wat hier gebruikt wordt komt rechtstreeks en onbewerkt uit de natuur.

Ingrediënten:
1 kop kokosmelk
¼ kop Royal Green Extra Virgin Kokosolie
¼ kop Royal Green Kokosbloesem suiker
14 dadels
1 (grote) rijpe banaan
½ kopje speltmeel
Grote hand walnoten
*1/2 theelepel baksoda (liever dan bakpoeder)

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de banaan met de dadels en de kokosmelk in uw keukenmachine tot er een glad beslag ontstaat. Smelt de kokosolie en voeg deze toe aan het beslag samen met het speltmeel, de kokosbloesemsuiker en de walnoten. Laat de keukenmachine of blender draaien totdat alles is gemengd en giet vervolgens het mengsel in muffinvormpjes. Zet de muffins in de voorverwarmde over en bak ze in 25 minuten gaar. Haal ze uit de oven en laat ze 10 minuten afkoelen.

Met dank aan Our Abs are made in the kitchen!